KW Bruun Baltic tegevjuht Rasmus Tali sõnul aitab uus esindus tõsta Peugeot konkurentsivõimet Läti turul.

„Seni oli Peugeot’l Riias kaks esindust, kuid mõlemad samal pool Daugava jõge. Samas on aktiivselt arenev kaubanduspiirkond teisel pool Daugavat tõusmas Riia linna üheks tõmbekeskuseks ning konkurentsis püsimiseks on oluline ka sinna esindus avada," rääkis Tali, väljendades heameelt, et  uueks partneriks sai pikaajalise automüügikogemusega Forum Auto SIA.

Uus 3000-ruutmeetrine esindus hakkab asuma kiirelt arenevas kommertspiirkonnas Riia kesklinnast veerandtunnise sõidu kaugusel. Piirkonda on koondunud paljud automüügisalongid ning vahetus läheduses paikneb Riia üks suurimaid kaubanduskeskusi Spice. Läheduses asuvad tiheasustusega elamurajoonid, tööstuspark, Riia lennujaam ning läbivad teed Jurmala, Jelgava, Liepaja ja Ventspilsi suunal.

Uue salongi avab aastatepikkuse automüügikogemusega Forum Auto SIA, kes on olnud KIA müügiesindaja Lätis aastast 2008. Ettevõte kuulub Tallinna Kaubamaja Gruppi.

Forum Auto SIA tegevjuht Tõnu Piirmaa sõnul on kolmanda Peugeot müügiesinduse loomine üsna loomulik käik. "Peugeot tahab olemasolevatele ja potensiaalsetele klientidele anda lisavõimaluse uue müügi- ja hoolduspunkti näol. Lisaks on Peugeot laias mudelivalikus ka tarbesõidukid, mida Forum Auto mudelite hulgas senini ei olnud," selgitas ta.

Peugeot on Lätis üks turuliidreid. Käesoleva aasta esimese seitsme kuuga on Lätis ostetud 673 uut Peugeot sõidukit, sellest sõiduautosid 481 ja tarbesõidukeid 192. Peugeot on selle tulemusega Läti turul müügimahult kokkuvõttes kolmandal positsioonil, sõiduautode turul kolmas ning kaubikute turul teine.

Praegu on Riias kaks Peugeot’ esindust: Auto Halle ja Amserv Krasta. Aasta lõpus avatavast salongist saab Peugeot kolmas esindus Riias ning viies esindus kogu Lätis. Uue esinduse ehitajaks on Merko tütarettevõte Lätis SIA Merks.