Pärast 2011. aastal Põhja- ja Baltimaade turule sisenemist on Flybe järjekindlalt andnud märku oma soovist kõnealuses regioonis oma liinivõrku laiendada. Lennufirma kinnitusel hindavad nad pidevalt erinevaid võimalusi ja on praeguseks kindlaks teinud neile huvi pakkuvad sihtkohad. Kuressaare on kindlasti üks neist.

Flybe müügijuht Skandinaavias ja Balti riikides Erik Lindholm kinnitas Saarte Häälele, et nad on väga põnevil tegevuse laiendamise võimaluste üle Eestis. Flybe ootab tema sõnul pikisilmi, et saaks vastu tulla regioonisiseste reisijate soovidele, kes ihkavad mõistliku hinna eest täpseid ja mugavalt ajastatud lendamisvõimalusi oma kodupaigast.

“Flybe jääb Eestile truuks ja tegutseb aktiivselt koos kohalike kogukonnakeskuste ja turismiorganisatsioonidega selle nimel, et tulla peagi lagedale uute võimalustega,” tähendas Lindholm.

SA Saaremaa Turism nõukogu esimees Margus Mölder tunnistas, et temagi kõrvu on jõudnud jutud võimaliku uue lennuliini avamisest. Möldri hinnangul on väga positiivne, kui Flybe suudab selle liini käiku panna ja välja kanda.Möldri hinnangul oleks isegi varem järele proovitud lennutihedus — kaks korda nädalas, neljapäeviti ja pühapäeviti — Stockholmi suunal tegelikult piisav.