Audi ametlikul kodulehel reklaamib ettevõte Q5 kui menuka luksusmaasturi Audi Q7 väiksemat venda, kes ühendab endas eksklusiivsed lisavõimalused praktilise funktsionaalsusega igapäevakasutuses.

Küsimusele, kas keskkonnaminister hakkab sõitma ka keskkonnasõbraliku autoga, vastas ministeeriumi pressiesindaja Pavel Ivanov, et tõepoolest on tegu hübriidmootoriga autoga. "Auto kasutab nii bensiini kui elektrit," kinnitas Ivanov Delfile. Ta seletas, et kõnealune Audi kasutab linnasõidul elektriakut ja maanteel sõidab fossiilkütusega. "Keskkonnaministeeriumi hanke kriteeriumiks oli säästlikkus, millele pooleldi elektriauto ka vastas," rääkis Ivanov ja lisas, et eelmine auto oli võimas bensiiniõgija.

Teiste ametnike autosid siiski välja ei vahetatud. "Meil polegi teistele töötajatele määratud ametiautosid," ütles Ivanov ja lisas, et minister sai uue auto tänu sellele, et eelmise rendileping lõppes ära.

„Uus Audi Q5 on sportlik ning mitmekülgselt universaalne sõiduk nii linnatingimustes kui maastikul, pakkudes rohkelt ruumi, panipaiku ja intelligentseid tehnilisi lahendusi. Võimsad ja efektiivsed mootorid, quattro nelikvedu, uus 7-käiguline topeltsiduriga S tronic käigukast ning Audi drive select funktsioon," reklaamib Audi oma kodulehel.