Inspektsiooni teatel on Kessler olnud finantsinspektsiooni juhatuse liige aastatel 2002 – 2005 ning aastast 2008 kuni tänaseni, mil tema vastutusvaldkondadeks järelevalves on väärpaberiturgude järelevalve ja õigusküsimused.

Alates 1. jaanuarist jätkab finantsinspektsiooni juhatus senise nelja liikme asemel kolmeliikmelisena. Nõukogu otsusega nimetati inspektsiooni juhatuse liikmeks tagasi Andres Kurgpõld ja uueks juhatuse liikmeks praegune finantsinspektsiooni finantsteenuste järelevalve divisjoni juht Andre Nõmm. Juhatuse liikmete ametiaeg algab 1. jaanuarist 2014. aastal.

Finantsinspektsiooni struktuuris jääb jätkuvalt eristatuks finantsteenuste järelevalve ja kapitalijärelevalve. Kapitalijärelevalve tegevuse eesmärk on järelevalve alla kuuluvate finantsasutuste riskide ja jätkusuutlikkuse analüüs. Kapitalijärelevalve valdkonna eest vastutab juhatuse liige Andres Kurgpõld.

Teenusejärelevalve põhieesmärgiks on finantsteenuste ning –turu läbipaistvuse ja teenuste usaldusväärse pakkumise tagamine ning teenusejärelevalve valdkonna eest vastutab alates 1. jaanuarist Andre Nõmm.

Praegune juht Raul Malmstein otsustas aasta alguses, et ta juhatuse esimehe kohale uuesti ei kandideeri.

Finantsinspektsioon juhtis Malmstein alates 2006. aastast. Tema ametiaeg lõpeb järgmise aasta 15. jaanuaril.

Malmstein ütles Ärilehele, et kuna ametiaja lõpuni on tal veel kolm ja pool kuud aega ning sellele järgneb neljakuuline keeld finantsturul tegutseda, siis konkreetseid edasisi plaane tal veel ei ole.