Olympic Entertainment Group tähistab sügisel 20. sünnipäeva. Jaanuaris pärjati meid Londonis rahvusvahelise kasiino- ja meelelahutusmaailma ühe hinnatuma, aasta kasiinooperaatori tiitliga - see on kindel tõend sellest, et oleme midagi õigesti teinud.

Edu saavutamiseks ühest õigest otsusest tavaliselt ei piisa. Meie viimaste aastate areng ja tublid tulemused toetuvad suuresti kolmele tugevusele: julgus teha otsuseid (vajadusel ka ebameeldivaid), värskus ehk võime käia ajaga kaasas ja kolmandaks ambitsioonikus.

Esmalt tuleb vaadata tagasi majanduslanguse aega, mis mõjus meie tegevusvaldkonnale laastavalt terves maailmas. Kunagi varem ei ole majanduskriisid kasiinomeelelahutuse pakkujate käekäigule nii suurt mõju avaldanud. Olympicu selgeks konkurentsieeliseks sai sel hetkel julgus teha kiiresti mitmed rasked otsused: sulgesime arvestatava hulga kasiinosid ja keskendusime efektiivsuse suurendamisele. See on märkimisväärne, kui palju võib leida ühe suure ettevõtte majandamisel n-ö lekkeid, mille kõrvaldamine muudab protsessid selgemaks ja kasumlikumaks. Olime veendunud, et kriisist väljuvad võitjatena just need, kes suudavad muutunud oludele kõige kiiremini reageerida. Ja meil oli õigus.

Teiseks tuleb alati käia ajaga kaasas. Me jätaksime ka majanduskriisi tingimustes oma teenuste pidevat arendamist - rajasime näiteks kasiinodesse mugavad lounge'i alad ja investeerisime uutesse mängudesse. Oleme küll klassikaliste kasiinode majandamise tunnustatud eksperdid, aga viimaste aastate olulisemaks uuenduseks sai sisenemine netikasiinode globaalsesse konkurentsi. Tava- ja internetiteenuste sünergia tulemusena hakkasime 2013. aastal pakkuma spordiennustust. Avame oma kasiinovõrgustiku baasil ka esimesed 17 spordibaari, kus on mugav nii võistlustele kaasa elada kui ka tulemustele panustada.

Kolmandaks ja vahest kõige olulisemaks on aga ambitsioonikus - üks Olympicu omadus, millest kipub Eesti ettevõtjatel puudu jääma, nagu kinnitavad ka rahvusvahelised ettevõtlusuuringud. Jah, me oleme saanud ka kõrvetada, kuid praegu tegutseme seitsmes riigis ning ma olen veendunud, et meie geograafiline haare laieneb veelgi. Kui oled omal alal tõeliselt tugev, siis on ju suisa kuritegu jätta need teadmised- oskused kasutamata.

Kõige selle juures on aga eluliselt tähtis, et ühegi otsuse tõttu ei kannataks teenuste kõrge kvaliteet ehk see, mis on ettevõttele senise edu taganud. Meelelahutusvaldkonnas on ju ikka ja alati kõige alus kliendi kohtlemine; et igat külalist tervitatakse naeratusega ja antakse parim, et tema vaba aega meeldivalt sisustada. Meil on üle 2000 väga tubli töötaja ja mistahes tunnustus ettevõttele on alati selge kiitus igaühele neist.