Jaapanlased said 51% ettevõttest oma valdusse, mis teeb Supercelli väärtuseks üle 2,17 miljardi euro. Supercelli seni edukaim mäng on "Clash of Clans".

Mobiilimängude tööstuses on õhus olnud mõningane ootusärevus, kas tohutud investeeringud suudavad mängutootjatele püsivat edu tagada. Põhiline murelaps on olnud Zynga (menukaim mäng Facebookis "FarmVille"), keda on eduka börsilemineku järel saatnud kahjumid ja koondamised. Võimas investeering Supercelli võib taastada usu mobiilimängude tööstusse.

"Uus partnerlus annab Supercellile kiirenduse, et jõuda oma sihini: olla esimene tõeliselt ülemaailmne mänguettevõtte," kirjutas firma juht Ilkka Paananen investeeringust teatades Supercelli blogis. "[Investeering] annab meile ka piisavalt aega eesmärgini jõudmiseks," viitas Paananen asjaolule, et tasub varuda kannatust.

Paananen peab tähtsaks ka detaili, et Supercelli enamusosaluse ostev investor on ettevõttena registreeritud Soomes. "Kuigi meie sihid on ülemaailmsed, on meie juured ja tulevik väga suures osas Soomes," kirjutas Paananen. "Meie töökohad on Soomes, juhtkond on Soomes ja San Franciscos ning me maksame Soomes oma makse," kirjutab Paananen.

"Ma usun, et üha rohkem inimesi siin riigis mõistab: elu pärast Nokiat on võimalik," kirjutab Paananen.