Tegemist on Tallinna vanalinnas Suur-Karja tänaval asuva viietoalise korteriga, mille pind on kokku 340 ruutmeetrit. 

Korter on täielikult renoveeritud ning sisustatud kvaliteetse Itaalia mööbliga. Köök on avar ning varustatud täistehnikaga ning selle juurde kuulub abiköök pesumasina ning kuivatiga. Korteri terrassilt avaneb võrratu vaade vanalinnale.

Korterit vahendava Uus Maa Kinnisvarabüroo maakleri Annika Leedi sõnul on tegemist tõeliselt eksklusiivse pakkumisega vanalinnas. "See pind sobib inimesele, kes tuleb siia perega, kuid vajab ka privaatset külaliste tsooni,"  rääkis ta Ärilehele.

"Modernne köök kõikide vajalike kodumasinatega ning avar vastuvõtuala tagavad sobivuse diplomaadile, kes kodus palju võõrustab," tutvustas ta. "Samas on suur huvi olnud idanaabrite seas, kes eelkõige vajavad perega puhkama tulles korterit nädalaks-paariks."

Omanik näeb maakleri sõnul üürnikuna kas pikaajalist diplomaati vôi lühiajaliselt välja üürides klienti, kes soovib olla vanalinnas viietärni tasemel korteris, kus saab koos perega olla. Hotellis peaksid nad üürima eraldi tube.

Nelja ja poole tuhande euro eest võib kinnisvaraportaalide andmetel soetada endale mõne majakarbi või laguneva talumaja. Samasugust hinda küsitakse ka näiteks Pärnumaal Tootsi alevis asuva neljatoalise korteri eest, mille üldpind on 71,3 ruutmeetrit.

Vaata pilte Eesti kalleimast üürikorterist SIIT.