Ettevõtte teatel suurenes kolmanda kvartali käive mullu sama ajaga võrreldes 82,2 ning kasum 197 protsenti.

1Partner Kinnisvara tegevdirektori Martin Vahteri sõnul on firma majandusnäitajad mitmekordistunud turukasvu ja strateegiliste otsuste toel ning ettevõte on tõusnud kindlalt Tallinna suurimaks kinnisvarafirmaks.

“Mullu taaskäivitatud kommertsikinnisvara osakond läks hästi käima ning võtsime tööle paarkümmend uut inimest,” ütles Vahter ja lisas, et märkimisväärse panuse andsid ka vene- ja soomekeelsed osakonnad.

“Üldiselt on käibed kasvanud ka teistel firmadel, sest vahendustegevus on praegu väga aktiivne,” lisas ta.

Uus Maa Kinnisvarabüroo juhatuse esimees Jaanus Laugus ütles Ärilehele 1Partneri tulemusi kommenteerides, et 1Partner on küll üht kvartalit võrrelnud teisega, mis ei anna head üldpilti. "Eelmisel aastal võis neil kolmanda kvartali tulem lihtsalt kehvem olla," sõnas ta.

Lauguse sõnul on 1Partner tugev konkurent Tallinna turul, kuid Eesti mõistes on nende positsioon tagasihoidlik.

"Oleme endiselt Eesti vahendusturu kindlad liidrid. Meie käive on kasvanud aastaga 30 protsenti ja kasum samas suurusjärgus," lisas Laugus.

"Meie kasumikasv ei saa olla siiski 100 protsenti, sest püüame oma agentidele ja töötajaskonnale pakkuda parimaid tingimusi, et tagada nende kõrge rahulolu."

"Meil on alati kontori külmkapis süüa-juua, kui tööaeg peaks venima, Lõunaks tasuta soe toit. Sünnipäevi aitab töötajaskonnal tähistada Uus Maa," nentis Laugus.

"Raskel hetkel oleme toeks. Meie inimestel on vaba töögraafik ning võimalus alati ise valide puhkuseaeg. Need ja paljud teised lisaväärtused on aidanud Uus Maal tõusta Äripäeva töötajasõbralike firmade tippu. Lühikeses perspektiivis on see partnerite kasumikasvu vaos hoidnud, kuid pikas kindlasti toetav tegur."