Demjanov ei avaldanud esialgu, millistest riikidest ettepanekuid on tulnud. Ta lisas, et ruume on pakutud ka Eestis, kuid seni uusi otsuseid restorani avamise kohta tehtud ei ole.

Eelmisel nädalal sulges Demjanov Tallinna vanalinnas 15 aastat tegutsenud gurmeerestorani Egoist, andes teada, et restorani missioon on lõppenud. Ärilehele põhjendas ta restorani sulgemist motivatsiooni puudusega.

"Sulgesin Egoisti vältimaks enda läbipõlemist. Jagasin ennast palju äriväliste tegevuste vahel - loengud, esinemised, erinevad projektid, muu südamelähedane tegevus, räimed, eesti köök. Ei suutnud ütelda ei. Unustasin, et raha tuleb ka teenida," lausus Demjanov.
"Probleeme on motivatsiooniga, kuid loodan, et see on ajutine."

Tippkokk lisas, et võtab esialgu aja maha, laeb akut ning vaatab ringi, mis maailmas Gloriale ja Egoistile lisaks toimub.

"Hetkel kasutan võimalust puhkamiseks ja unustatud hobide elustamiseks, korrastan arhiivi ja puhkan," rääkis Demjanov. "Tegelen Bocuse d´Or Eesti kandidaadi etteavalmistamisega Euroopa võistlusteks ja Gloria aastavahetuse üritustega."

Gloria käekäigu kohta sõnas Demjanov, et restoranil pole kunagi kerge olnud. "Veneetsia pitsi kudumine ei ole masina värk ja vastutus suur, 1963. aastast alates isegi hästi vastupidanud," nentis ta.