Pindi Kinnisvara teatel on e-poed kolimas korteritest kontorisse, sest masujärgselt madalate käivituskulude tõttu kiirelt arenenud e-kaubandus on kasvanud niivõrd suureks.

"Üldist trendi kodukontoritest kontoripindadele kolimise kasvava vajaduse osas ei oska ma kommenteerida, kuid sama tee on käinud läbi ka MyLook OÜ," ütles Michelson.

Praeguseks tegutseb MyLook OÜ igapäevaselt ühes ja samas hoones asuval lao- ja kontoripinnal. Michelson tunnistas, et vajaliku tööpinna leidmine oli ettevõttele väga keeruline. "Sobiva laopinna otsimisel pidasime eelkõige tähtsaks mugavat kaubalogistikat ning sobivat asukohta igapäevaseks töölkäimiseks," rääkis ta.

Esinduskauplust MyLookil ei ole ning seda eelkõige soodsale tarbijahinnale suunatud ärimudelist tingituna, kus online-tellimine ja laotöö võimaldab ettevõttel teenindada sama ajaga oluliselt rohkem kliente kui leti taga.

"Kuna internetiostude osakaal kogu jaekaubandusest on Eestis veel väga madal, siis tarbijate suurema usalduse saavutamise kontekstis ma aga kindlasti ei välista ka MyLook OÜ esinduskaupluse avamist tulevikus," nentis Michelson.

Konkurents internetis on tema hinnangul muutumas tihedamaks ja sunnib positiivses võtmes internetiettevõtjaid tarbijatele paremaid ostuvõimalusi looma ja elavdab kindlasti ka internetiostude osakaalu kogu jaekaubanduses.