Estiko palus sõpradel ja partneritel kingituste asemel toetada EOK „Märka järgnevat põlvkonda" projekti. Ettevõte on projektiga seotud juba 2013. aasta kevadest, tema stipendiaadiks on sel aastal vibulaskja Reena Pärnat.

„Maailma spordiareenil kõrgemas konkurentsis kaasarääkimiseks tuleb teha üha suuremaid kulutusi, kuid selle valguses ei tohi unustada noori. Nemad peaksid ühel päeval praegustelt tippudelt teatepulga üle võtma, seepärast on noorte talentide spordi juures hoidmine väga oluline nii meie rahvale kui ka riigile," rääkis ettevõtte omanik ja ühtlasi ka EOK president Neinar Seli.

Järelkasvutiimi juht Jaanus Kriisk rõõmustas lisatoetuse üle: „Järelkasvutiimi loomiseks eraldas Neinar Seli oma nelja aasta palga, 200 000 eurot. Estiko sõprade ja partnerite kingitud raha läheb reservfondi, seega on ka järgmisel aastal esialgne stipendiumifond 50 000 eurot." Kriiski sõnul on reservfondi vaja juhuks, kui mõni andekas noor jääb napilt valikust välja. Samuti juhul kui noore sportlase hooaeg on kas näiteks vigastuse või haiguse tõttu ebaõnnestunud ja esitatud nõuded täitmata jäänud.

Kandidaate „Märka järgnevat põlvkonda" stipendiumile saavad esitada kõik EOK liikmed, stipendiumid määratakse tulemuste põhjal nii olümpiaalade, mitteolümpiaalade kui ka pallimängude sportlastele, välja antakse ka kaks noore talendi ja kaks väga noore talendi stipendiumi. 2013. aastal oli stipendiaate kokku 26, lisaks üks Estiko stipendiaat. Ülevaate kõigist stipendiumi saajatest leiab EOK kodulehelt http://www.eok.ee/jarelkasv

Eesti Olümpiakomitee tegevust finantseeritakse suures osas ettevõtete sponsortoetuste abil. EOK sponsorid on Elion Ettevõtted, EMT, ERGO, Ilves Extra, JCDecaux, Monton, NIKE, Olympic Casino Eesti, Paf Grupp, Silberauto.