Alustame tuuri aadressil Narva maantee 28, kus asub 1903. aastal ehitatud kahekorruseline hoone. Majas asub muuhulgas Tallinna Muusikakool. Kuulutus ütleb, et renditulu näol on ostjale tagatud kindel rahavoog.

Ehitusregistri andmetel on hoone kasutusotstarvet muudetud käesoleva aasta alguses, kui sellest sai põhikooli ja gümnaasiumi õppehoone.

Kuulutuses on kirjas:

1903. aastal arhitekt Nikolai Thamm noorema projekti järgi ehitatud kahekorruseline hoone. Hoone on ehitatud krohvimata paekivist. Üldpind on 1235 m2, lisaks väljaehitamata pööning 432 m2 (saab kasutada hoone üldpinna suurendamiseks), tornituba 19,8 m2 ja abihoone suurusega 145 m2. Hoone on 100% üüritud Tallinna Haridusametile ja OÜ-le Europark Estonia.

Rahakotist peab aga välja otsima 2,5 miljonit eurot.

Vaata lisainfot ja fotosid siit.

Jalutame edasi

Kui Narva maanteed pidi vaid veidi edasi minna, näeb järgmist maja, mis on 1,25 miljoni euroga müüki pandud. Number maja seinal on 48.

1910. aasta paiku ehitatud hoone vajab kapitaalremonti. Väljastatud on projekteerimistingimused ning alustatud projekteerimisega, hoone rekonstrueerimiseks hotelliks ning maa sihtotstarbe ümbermuutmisega ärimaaks. See sobiks aga ka büroo-ärihooneks või väiksemaks korterelamuks.

Narva mnt.48

Tutvu pakkumisega ja vaata fotosid ka siit.

Pöörame otsa ringi

Hakkame nüüd taas kesklinna poole minema ning muusikakooli vahetust lähedusest leiame veel ühe suure maja, mida müüakse, aadressiks Narva maantee 26. Hiljuti renoveeritud ärihoone kõik kolm korrust saab kasutusele võtta eraldi pindadena, hinnaks 830 000 eurot.

Narva mnt. 26

Vaata täpsemalt siit.