“Mulle teeb au ühineda Horizoni kui Eesti juhtiva tööstusettevõttega, mis on aastate jooksul näidanud korralikke tulemusi. Ettevõtte lähiaastate eesmärgiks on konkurentsivõime märgatav tõstmine, mis toimub mahuka investeeringute programmi elluviimisega järgnevatel aastatel. See aitab laiendada ja tugevdada ettevõtte kliendibaasi, mis hetkel ulatub enam kui 55 riiki üle maailma,” ütles Horizoni tegevjuht ja juhatuse esimees Bashyam Krishnan.

Ettevõtte juhatuses jätkavad senised liikmed Aime-Kersti Kelder ja Roman Bukatšjov.

Keemiainseneri kraadiga Krishnanil on 29-aastane töökogemus, millest 21 aastat Indias. Alates 2005. aastast täitis Krishnan mitmeid juhtimis- ja arendusülesandeid Tais ja Egiptuses, olles 40 miljardi USA dollarilise aastakäibega India suurettevõtte Aditya Birla Group teenistuses. Krishnanil on suur kogemus keemia- ja kiutööstuse tootmis-, projektijuhtimise ja üldjuhtimise küsimustes.

Ettevõtte 55 miljoni eurose investeeringute programmi osana käivitas Horizon 2012. aastal uue tselluloosikeeduliini ning käesoleva aasta lõpul avatakse uus lubjaahi, mis võimaldab ettevõttel ümber töödelda ligi 90 protsenti tootmises kasutatavast lubjast.

Vastavalt tänavu sõlmitud lepingule hangib ettevõte kaasaegse laastuvalmistamise liini, mille tarnib globaalne tehnoloogiaettevõte Andritz Group. Liin käivitub 2014. aasta keskel.
Bashyam Krishnan