Tänane Eesti Päevaleht kirjutas, et Eestis pakutavad kodused internetiühendused on kallimad kui Lätis ja Leedus pakutavad. Samuti jäävad ka Eesti püsiühenduste tippkiirused alla Läti ja Leedu omale, kus võib koju tellida isegi näiteks 1 Gbps (1000 Mbps) internetiühenduse. Hästi torkab silma hinnaerinevus TeliaSonera grupis, millel on tütarfirmad igas Balti riigis (Eestis Elion, Lätis Lattelecom, Leedus TEO).

Mobiilse internetiühenduse puhul on lugu teistsugune. 

Tele2 Eesti kommunikatsioonijuht Hans Saarvelt teatas Delfile, et ettevõtte internetipakettide hinnad Eestis on pigem samal tasemel või odavamad kui Lätis ja Leedus. 


Hans Saarvelt ütles, et vastupidiselt Elioni Baltikumi hinnavõrdlusele Eestis mobiilse interneti turul konkurents kõrge ja hinnad pigem odavamad kui mujal. “Aasta tagasi olid hinnad Baltimaades samad, operaatorite hinnasõja tulemusena on Eestis nüüd kõige odavam mobiilne internet,”ütles Saarvelt. 



Võrdlusena maksab Eestis Tele2 võrgus odavaima mobiilse interneti kuupaketiga andmeside megabait telefonis 0.002 eurot, Leedus 0,0028 ja Lätis 0,003 eurot.

"Samuti on Eestis kõige odavam interneti päevapilet neile klientidele, kel pole internetipaketti ning ka internet netipulgaga arvutis kasutades," ütles Saarvelt.