"Financeestonia vajadused strateegilise ülesehituse ja sihtide seadmise osas on rahuldatud. Nüüd on vajadus tugeva administratiivse juhi järele, kes suudaks põhjalikult analüüsitud tegevuskava hästi ülesehitatud organisatsioonis edukalt ellu viia," ütles Hansen ettevõtte teates.

"Minu soov on Financeestoniaga tihedalt seotud olla ja jätkata võimalusel juhatuse liikmena jättes enda kanda rahvusvahelise suhtluse ja strateegilise planeerimise," kommenteeris Hansen.

Hansen on Financeestonia tegevjuht alates 2012. aasta aprillikuust ning ligi kaheaastase tegevusajaga on organisatsioon teinud märkimisväärse arengu, teatas organisatsioon.

2012. aastal oli Financeestonias 31 liiget. Tänaseks on liikmete ja ametlike partnerite arv kahekordistunud. Loodud on hästitoimiv struktuur ning saavutatud hea maine, tuntus ja kontaktidevõrgustik nii Eesti kui rahvusvahelisel turul. Financeestonia on defineerinud prioriteetvaldkonnad, milles näeb Eesti finantssektori lähiaja arengupotentsiaali ja tegutseb süvendatult kuues valdkonnas: kapitaliturud, inimkapital, fondid, finants IT, tugiteenused ja rahvusvaheline privaatpangandus, märkis organisatsioon. Igat valdkonda juhib oma ala ekspert ning tunnustatud turuosaline.

Konkurss Financeestonia uue tegevjuhi kohale kuulutatakse välja lähipäevil.