„Isepankuri laenumahud on viimase poole aasta jooksul kasvanud keskmiselt 20% kuus ning sarnast kasvu näeme ka edasistes plaanides. Siiski tuleb Isepankuri seisukohast arvestada, et tegutseme lisaks Eestile ka teistes Euroopa liidu riikides, kust peamist kasvu ootame," selgitas ettevõtte tegevjuht Pärtel Tomberg. Hiljuti teatas ettevõte laienemisest Slovakkia turule. Lisaks tegutsetakse ka Soomes ja Hispaanias.

Tema selgitusel on Eesti mahud ettevõtte edasistes plaanides pigem stabiilsed ning näeme väiksest kasvu peamiselt nö kallite kiirlaenude ja SMS-laenude refinantseerimisest.

„Tulenevalt sellest, et toetame vastutustundliku laenamise põhimõtet, siis pühadeajaks eraldi spetsiaalseid kampaaniaid teinud ei ole. Üldiselt ei ole ka minevikus pühade ajal meie laenumahud olulisi muutusi läbi teinud, sest meie toodet kasutavad kliendid enamasti oma igapäeva tarbimist saadud vahenditest ei rahasta," kommenteeris Pärtel.

Iseankur on inimeste- ja firmadevaheline portaal, kus on võimalik laenata või investeerida laenudesse. Tehingud toimuvad rahaomajate ja -vajajate endi vahel, lõigates välja finantsasutused.