"Eelleping on allkirjastatud ja vaatame edasi, kuidas lähevad läbirääkimised. See ei ole nagu öeldakse turult kapsa ostmine või müümine. Kui asjad on selged, siis juuakse šampust, siis on ühel rõõm sellest, et ta oma elutöö lõpetab, teisel rõõm sellest, et ta jälle otsast algab," ütles Stroomi Hotelli omanik ja juhatuse liige Reet Purre BNS-ile.

Purre sõnul tuli müügisoov tema poolt. "Minul on ikka aastaid päris palju, üle 70 ja veel juurde. Vast aitab küll. Aga eks ma töötan edasi, sest mul on ka veel Nelijärve Puhkekeskus ja nagu laulgi ütleb, et seal on kaunis nii suvel kui ka südatalvel," rääkis Purre.

Mis on uue omaniku plaanid hotelliga, Purre kommenteerida ei osanud. "Eks uus omanik vaatab, mis ta hotelliga teeb. Ma ei saa tema eest rääkida," sõnas Purre.

AS Hotell Stroomi teenis mullu 1,2 miljoni euro suuruse käibe juures 647 eurot kasumit. Ettevõte pakkus majutus- ja toitlustusteenuseid Hotell Stroomis Tallinnas ning Nelijärve Puhkekeskuses Aegviidu vallas. Ettevõttes töötas keskmiselt 38 inimest.