Bauhofi tegevdirektori Mart Vau kinnitusel eeldavad tänased tarbijaid, et saavad lojaalsuse eest märkimisväärseid soodustusi.

Bauhof on Eestis suurima turuosaga ehitusmaterjalide ja aiakaupade edasimüüja. Neil on 13 kauplust ja peagi avatakse veel 5-7 uut müügikohta.

"Koduaed on kogu Euroopas hobi number üks," ütles Bauhof Group ASi turundusdirektor Britte Maidra. "Eesti ehitussektori stabiilsus on taastunud, eriti uue kinnisvara puhul. Ka eluasemete uuendamine on hoogustunud.

Eestis on palju inimesi, kes esimesel võimalusel asuksid oma olemasolevat kinnisvara uuendama või ehitama täiesti uut - kui oleks piisavalt majanduslikke võimalusi ning tarbimiskindlust."

Bauhofi Meistriklubil on üle 220 000 liikme, keda ühendab aktiivne tegelemine ehituse, remondi ja aiandusega ning panustamine oma kodu ja aia korrasolekule.

Meistriklubi kaardiga on Bauhofis kõik ostud püsivalt soodsamad. Lisaks on Bauhofi Meistriklubi liikmetel personaalne boonuspank, kuhu koguneb igalt ostusummalt vähemalt 1% boonusraha, mida saab kasutada soovitud toodetelt kuni 25-protsendilise soodustuse saamiseks.