Avalikule hankele esitati kokku neli pakkumust. Teised pakkujad olid AS Nordecon; ühispakkujad Leonhard Weiss RTE AS, Leonhard Weiss GmbH & Co KG ja Lemminkäinen Eesti AS; ning ühispakkujad AS Teede REV-2 ja AB Kauno Tiltai.

Kõik neli pakkumust kvalifitseerusid hankele. Esitatud pakkumuste maksumus jäi vahemikku 26-29 miljonit eurot. Pakkumuste hindamiskriteeriumiks oli madalaim hind.

"Konkurents oli tihe, pakkumustes osalesid pea kõik suuremad Eesti ehitusettevõtted. Pakkumiste koostamisel on spetsialiste kaasatud ka Saksamaalt, Leedust, Lätist, Soomest, Tšehhist ja Poolast," teatas TLT juhatuse esimees Enno Tamm.

Lepingu järgi rekonstrueeritakse trammiliini number 4 trammiteed ning Pärnu maantee depooteed ja tehakse teedele betoonalus, vahetatakse välja kontaktvõrk Tondilt Ülemistele ja Kadriorgu ning uuendatakse kuus veoalajaama. Lisaks rajatakse trammitee pikendus Peterburi tee 2 kinnistule, kuhu ehitatakse ka trammide tagasipöördering. Kõik tööd tehakse 2014. ja 2015. aasta jooksul.

Projekti eelarveks oli planeeritud 22,8 miljonit eurot. Vastavalt SA Keskkonnainvesteeringute Keskus (KIK) juhatuse otsusele 28. märtsist 2013 rahastab KIK projekti EL-i ühtekuuluvusfondi säästva transpordi arendamise toetamise meetmest 18,91 miljoni euro ulatuses. Tallinna omafinantseeringuks on planeeritud 3,85 miljonit eurot.

Hankeleping sõlmitakse vastavalt riigihangete seadusele mitte enne 14 päeva möödumist alates edukaks tunnistamise otsuse teatavakstegemisest pakkujatele.