Luhamaa piiripunkti ning Venemaad ja Lätit ühendava maantee vahetusse lähedusse planeeritavasse tööstusalasse kavandatakse ka tolliladu, et suurendada pargi atraktiivsust võimalike investorite seas.

Paiknemine Riia-Pihkva transiidikordori ääres ning Euroopa Liidu ja Venemaa vahelise piiri lähedus loovad eeldused just transiidi, logistika ja laomajanduse valdkondade arendamiseks, märgitakse detailplaneeringus.

Aastaks 2020 loodetakse jõuda punkti, kus Luhamaa logistikakeskuses on väljaarendatud 25 hektari ulatuses logistiliseks ladustuseks sobilikke krunte. Kokku on pakkumises 10-15 krunti, mis jäävad suurusvahemikku 2-4 hektarit. Logistikafirmad pakuvad teenuste näol nii tolli- kui ka tavaladustamis- ja ümberjaotusteenust, ümberpakendamist ning piiriületuseks vajaliku dokumentatsiooni vormistamisteenust. Iga ladu pakub tööd 15-30 töötajale.

Luhamaa piiripunktist maanteetranspordiga väljuvad peamised transiidikaubakrupid on masinad ja mehaanilised seadmed, kalad ja vähid, piim ja piimatooted, linnumunad ning sisenevad puit ja puittooted, anorgaanilised kemikaalid, raud- ja terastooted.