"Nõude suurusjärk võib olla 100 000 euro ümber," ütles Factum Inkasso juhatuse liige Madis Millistvere BNS-ile, kuid ei soovinud kohtuasja rohkem kommenteerida.

"Antud nõuet Buduaar Meedia vastu ei eksisteeri ja selle on fabritseerinud isik, kelle tegevuse eesmärk on kahjustada Buduaari mainet ja majandustegevust," ütles Buduaar Meedia juhatuse liige Marge Rahu BNS-ile. "See on tema vastusamm sellele, et Buduaar Meedia algatusel on prokuratuur alustanud tema vastu kaks kriminaalasja võltsimistes ja omastamises," selgitas ta.

Buduaar Meedia teenis 2012. aastal 412 856 eurose käibe juures 42 440 eurot kasumit. Ettvõttes töötas ülemöödunud aastal keskmiselt seitse inimest, kelle palgakulu oli kokku 116 179 eurot.

Ettevõte käive kasvas võrreldes 2011. aastaga enam kui 20 protsenti, kasum aga kahanes 40 protsenti, sest ettevõttel tuli kanda väga kõrgeid juriidilisi kulusid. Viimased olid erakordsed ja tingitud sellest, et 2012. aasta veebruaris avastas ettevõtte juhatus, et ettevõtte tegevjuht ja pearaamatupidaja Annika Urm oli 2011. aastal ja 2012. esimestel kuudel ettevõttest omastanud suures koguses raha ning kahju väljaselgitamiseks ja ettevõtte juriidiliseks kaitsmiseks endise pahatahtliku tegevjuhi eest tuli palgata erinevad juriidilisi nõustajaid koos sellega kaasnevate kuludega, seisab Buduaar Meedia majandusaasta aruandes.

Buduaar Meedia omanikud on läbi ettevõtete 70 protsendi ulatuses Marge Rahu ja 30 protsendi ulatuses Annika ja Merike Urm.