"Airbaltic Bus ühendab Baltikumi linnad liinivõrgustikuga ning suurendab ligipääsu piirkonda. See tähendab, et nii puhkuse- kui ärireisijad Euroopast, Lähis-Idast, Venemaalt ning SRÜst saavad mugavalt reisida nendes piirkondades ja toetada nende majandust. Me usume, et kohalikud piirkonnad ja ärid peaks rohkem kaasatud olema sellistesse initsiatiividesse, sest nad toovad sellega kasu nii elanikele kui külastajatele," rääkis Airbalticu tegevjuht Martin Gauss.

Bussid sõidavad graafiku järgi ning võtavad arvesse Airbalticu saabuvate ja väljuvate lendude plaani, et pakkuda mugavaid ühendusi lennujaamadega Euroopas, Lähis-Idas, Venemaal ning SRÜs. Pärast Airbalticu lennu broneerimist saavad kliendid märkida kodulehel, et soovivad ka tasuta bussiteenust. Airbaltic Bus hakkab käima 1. märtsil.

Airbalticu võrgustikus on üle 60 sihtkoha, millest igaühe kaudu on võimalik mugavalt läbi Riia kodubaasi lennata järgmistesse sihtkohtadesse Euroopas, Skandinaavias, Venemaal, SRÜ riikides ning Lähis-Idas.