Viru Keskuses avavad kevadkuudel Balti– ja Põhjamaade esimesed kauplused Suurbritannia jalatsibränd Dune London, tuntud rõivabränd River Island ning Ameerika üks vanimaid ja väärikamaid moebrände Brooks Brothers.

Esimese kaupluse Eestis avavad Hispaania moemärk Massimo Dutti ning Kanada päritolu moodne kingabränd Aldo. Eestis ainsaks Pedro del Hierro tootevalikut pakkuv Cortefieli ja Pedro del Hierro ühispoe leiab samuti edaspidi Viru Keskusest.

Keskuse uuenenud kaupluste valik toob muu hulgas külastajani ka Armani Jeans monobrändi-kaupluse ning uudse jalatsiala, kust leiab lisaks Dune Londonile ning Aldole ka uuenenud ABC Kinga, Salamander poe, Högl ning Ecco jalatsite – ning aksessuaaride kauplused.

Väärika ajalooga Brooks Brothers loodi 1818. aastal Ameerikas ja on seega tänaseks üks vanimaid aktiivselt tegutsevaid rõivabrände.

"Eriti peaks Brooks Brothersi tulek rõõmustama mehi, sest see kaubamärk keskendub peamiselt meestele," ütles Vasar Ärilehele.

See kõrge kvaliteediga nooblit disaini pakkuv ja ikoonistaatuse saavutanud rõivabränd on riietanud nii Abraham Lincolni, John F. Kennedyt, Katherine Hepburni, Fred Astaire, Andy Warholi, Barack Obamat kui ka loonud näiteks hiljuti kinolinadele jõudnud filmi “Suur Gatsby” kogu meestekollektsiooni, kujundab tänaseni kultusseriaali “Mad Men” kostüüme ja palju muud.

Brooks Brothersil on tänaseks avatud ligi 500 kauplust 17 riigis. Brooks Brothers kauplus Viru Keskuses on esimene Balti- ja Põhjamaades.

Hispaania kvaliteetrõivabränd Massimo Dutti kõnetab tänapäeva iseseisvaid, intelligentseid ja urbanistliku elustiiliga maailmakodanikke. Rõivavalikus on esindatud nii igapäevased vabaajarõivad kui ka kõrgmoe trende järgivad unikaalsed ning pidulikumad kollektsioonid meestele ja naistele.

"Kõigi Massimo Dutti toodete puhul on suurt rõhku pandud kvaliteetsetele, praktilistele ja mugavatele materjalidele," ütles Vasar - kasutatakse uuenduslikke ja 100 protsenti looduslikke kangaid ja põnevaid materjalikombinatsioone.

Massimo Dutti on üle maailma esindatud 63 riigis 700 kauplusega, bränd jõudis Baltimaadesse esimest korda 2011. aastal. Massimo Dutti pood Viru Keskuses esimene Eestis.

Euroopa ühele suurimale ja Hispaania suuruselt teisele rõivakontsernile Grupo Cortefiel kuuluv kaubamärk Pedro del Hierro avab Viru Keskuses Cortefiel’i ja Pedro del Hierro ühispoe.

"Cortefiel on stiiline rõiva- ja aksessuaaribränd, mis rõivagrupi vanima kaubamärgina sai loodud 1946. aastal. See bränd pakub eksklusiivset disaini ja kõrge kvaliteediga tooteid nii meestele kui ka naistele," ütles Vasar.

Cortefiel on esindatud 46 riigis ja 369 poes üle maailma. Brändi eripäraks on hispaania kõrgmoe traditsioonide ühendamine rahvusvaheliste moetrendidega. Pedro del Hierro on esindatud kokku 21 riigis ja 390 müügikohas. Brändide esinduskauplus Viru Keskuses jääb ka ainsaks Pedro del Hierro tooteid müüvaks kaupluseks Eestis.

Suurbritanniast tuleb tuntud rõivabränd River Island, mis pakub stiilseid ja omanäolisi kollektsioone väga laiale sihtgrupile. "Kaubavalik lai ja hinnad soodsad - igaüks peaks leidma ühest kauplusest tervikliku rõivakomplekti koos kõigi sobivate aksessuaaridega," iseloomustas Vasar brändi.

River Islan loodi 64 aastat tagasi. Tänaseks on River Island’il üle 300 kaupluse nii Suurbritannias, Iirimaal, Venemaal, Hollandis, Poolas, Belgias kui ka Lähis-Idas. River Island avab Viru Keskuses oma esimese kaupluse Balti- ja Põhjamaades.

Ühendkuningriigi moejalatsite bränd Dune London pakub trendikat valikut nii naistele kui meestele, šikkidest jalavarjudest kuni mokassiinide ja vabaaja jalatsiteni. 1992. aastal Londonis asutatud Dune London on nüüdseks kasvanud enam kui 300 kaupluse ja edasimüüjaga ülemaailmseks kontserniks, mis ainuüksi Ühendkuningriigis on esindatud riigi suurimates kaubamajades, nende seas House of Fraser, John Lewis, Selfridges ja Topshop. Dune London avab Viru Keskuses oma esimese kaupluse Balti- ja Põhjamaades.

Jalatsibränd Aldo pakub meestele ja naistele viimaseid moetrende järgivaid stiilseid jalavarje ja aksessuaare. "Aldo tulek peaks moega kursis olevatele inimestele palju rõõmu tegema," märkis Vasar.
Sellest 1972. aastal Kanada linnast Montrealist alguse saanud brändist on kiiresti kujunenud üks tuntuimaid ja edukamaid kingabrände maailmas. Täna tegutseb ALDO 1600 kauplusega 80 riigis. Aldo avab Viru Keskuses oma esimese kaupluse Eestis.

"Me saame selle valikuga päris ilusa koosluse, aga nagu öeldakse – tibusid loetakse sügisel. Siis on juba selge, kuidas uued brändid vastu võeti," ütles Vasar.