Rikkurite edetabeli koostanud ajalehe The Baltic Times arvutuste kohaselt on Karginil ja Krassovitskil kummalgi vara 300 miljoni euro väärtuses. 1992. aastal asutatud Parekss Banka on aktivate mahu — 1,6 miljardit eurot — poolest Baltimaade suuruselt kolmas pank.

Lembergsi rikkusit hindab ajaleht 230 miljonile eurole. Lembergs on 1994. aastast saadik juhtinud Läti suurima sadamalinna elu ning kuulub mitme transiit- ja rahandusettevõtte juhtkonda. Tema varade suurust on siiski küllaltki raske määratleda, sest paljud Ventspilsi transiidiettevõtted kuuluvad ’offshore’ firmadele.

Baltimaade rikkaimate inimeste esiviisikusse kuuluvad ka Leedu kaubandusvõrgu Viliaus Prekyba kaasomanikud — perekond Numavicius ja perekond Marcinkiavicius. Kummalgi perel on varandust 200 miljoni euro jagu. Gintaras Marcinkiavicius on Lätis asuva kauplusteketi VP Market direktor.

Baltimaade kümne jõukama inimese seas esindavad Lätit veel kontserni Baltkom looja Peteris Šmidre (130 miljonit eurot) ning Mono Grupa juht Mihhail Ulman (110 miljonit eurot).

Leedut esindavad rikkukite esikümnes endine peaminister ja Klaipeda stividorfirma juht Bronislovas Lubys (110 miljonit eurot) ja konglomeraadi MG Baltic juht Darius Mockus (100 miljonit eurot).

Eestist pääses Balti jõukurite esikümnesse vaid transiidiärimees Anatoli Kanajev (100 miljonit eurot).

Ühtegi miljardäri Baltimaades seni veel pole.