Helmese pakkumuse maksumus oli 40,8 eurot ja AS-il Finestmedia 47,5 eurot tund, ütles töötukassa pressiesindaja BNS-ile. Raamlepingu maksimaalne maht on kokku 12 000 tundi. Arendus peaks algama märtsis.

Hankevõitja üks peamisi ülesandeid on arendada arvelevõtmise, töötutoetuse ja töötuskindlustushüvitise avalduse esitamist iseteeninduskeskkonnast, sealhulgas arvelevõtu kalendrist töötukassasse pöördumise aja broneerimist. Samuti peab hankevõitja hoolitsema selle eest, et sujuksid palgatoetuse avalduse andmevahetus, koondamistest teavitamine läbi iseteeninduskeskkonna ja ettevõtluse alustamise toetuse järelkontrolli tähtaegade meeldetuletused.

Arendada on vaja ka iseteeninduskeskkonnas maksete vaatamist registreeritud kliendina ja volitatud kasutajana. Arendamisele tulevad alusdokumentidega seotud maksed: sõidutoetuse makse ja sõidutoetuse avaldus ning ettevõtluse alustamise toetuse makse ja toetuse otsus.

Lisaks peab hankevõitja hoolitsema, et toimiksid koolituskaardi kinnituskirja andmete vaatamine iseteeninduskeskkonnas, koolituskaardi registreerimisteadete edastamine, koolituste haldusliides ja iseteeninduskeskkonda isiku koolituskaardi koolitusosade näitamine.

Iseteeninduskeskkonna kaudu peab saama esitada ka pangakonto muutmise avaldust.