2011. astal ostis Dezer Inglismaal Keswickist asuvalt Bondi muuseumilt ära tosina James Bondi filmides kasutatud autosid. Sellest ajast alates on ta oma kollektsiooni pidevalt täiendanud ja praeguseks kuulub sellesse 59 ühikut erinevaid Bondi sõidukeid – autod, mootorrattad, jahid, mootorpaadid ja tankid, lisaks tuhatkond fotot, postrit ja muid väiksemaid esemeid. See on suurim 007 autode kollektsioon maailmas.

Nüüd on kinnisvaraärimees selle 20 miljoni inglise naelaga (umbes 24 miljonit eurot) müüki pannud. Tingimus on aga, et kogu kollektsioon ostetakse ära ühes tükis.

Ja milline imeline kollektsioon see on!

Kuue Aston Martini seas on DB5 filmist Goldeneye, Vanquish filmist Die Another Day ja mõlemad V8-d filmist The Living Daylights. Samuti kuulub kollektsiooni Lotus Esprit filmist The Spy Who Loved Me – küll mitte Esprit allveeversioon, selle ostis eelmisel aastal oksjonilt Elon Musk. Kollektsiooni uus omanik saab endale ka Audi A5 ja Land Rover Defender 110 Skyfalli avastseenist ja tanki filmist Dr. No, jahi Fairey Huntress filmist From Russia with Love ja „poolitatud“ Renault’d filmist A View to a Kill.

Mida kõike selle 20 miljoni naela eest saab, näeb siit.