Musa Motors on alates 1993. aastast tegutsenud autode müügi- ja teenindusettevõte, mis tänasel päeval esindab Lätis Volvo, Renault, Dacia, Opeli ja Volkswageni marke. 2013. aastal müüs Musa MotorsLäti turul ühtekokku 1010 uut sõidukit.

“Üks Musa Motorsi suuraktsionäridest otsustas oma osa müüa ja meie olime omakorda huvitatud selle ostmisest”, ütles Info-Auto nõukogu esimees Viktor Siilats. “Tehing hõlmab ühtekokku 16 Musa Motors gruppi kuuluvat ettevõtet. Musa Motors on igati soliidne ja kasumlik ettevõtmine, olime tema edusammudega ka varasemalt üpris hästi kursis," lisas ta.

Läti autoturu potentsiaal, majanduskasvu prognoos ja euro kasutuselevõtt annavad hea eelduse kasumlikuks äriks naaberriigis. Näeme oma osaluses võimalusi ettevõtete koostööst tekkivaks sünergiaks, näiteks turunduse, logistika ja juhtimissüsteemide alal.

"Mingeid piiriüleseid ärisid ega olemasolevate kaubamärkide Lätti või Eestisse laiendamist ei tule. Juhtimisstruktuuris muudatusi teha pole plaanis, kõik jääb nii nagu on, sest usaldame Musa Motorsi juhti ja teise poole aktsiapaki omanikku Vitauts Tuckust, kellega meid seob aastatepikkune koostöö”, selgitas Siilats.

AS Info-Auto on üks Eesti vanemaid ja suuremaid autofirmasid, mis alustas tegevust 1991. aastal Volvo sõiduautode esindajana vast taasiseseisvunud Eestis.

Tänasel päeval on ettevõttel autokeskused Tallinnas, Tartus ja Pärnus, kus müüakse ja teenindatakse Volvo sõiduautosid ning Fordi sõiduautosid, tarbesõidukeid ja raskeveokeid.