Möödunud aasta jooksul suurenes pangagrupi krediidiportfell pea 20 protsenti võrra võrreldes 2012. aastaga ja jõudis perioodi lõpuks enam kui 143 miljoni euroni. Seejuures kasvas nii eraisikutele kui ka äriühingutele väljastatud laenude-liisingute maht.

Hoiuste intressitase jäi tulenevalt Euroopa majanduse nõrkusest madalale. Krediidipanga grupi hoiuste maht langes aastaga peaaegu 17 protsenti ja oli 2013. aasta lõpus 212 miljonit eurot. "Hoiuste vähenemise taga tuleb näha peaasjalikult ettevõtete poolt raha paigutamist teistesse instrumentidesse. Hoiuste mahu vähenemine oli tingitud ka strateegiamuudatusest Läti filiaalis," selgitas Krediidipanga kommunikatsioonijuht Allan Soon.

2013. aastal oli pangagrupil kliente pisut enam kui 74 000. Aasta varem oli neid 83 200. Soon märkis, et klientide vähenemine on tingitud eelkõige muudatustest Läti filiaalis, kus lõpetati arveldusteenuste osutamine, pangakaartide väljastamine jmt. "Ümberkorraldused on Läti filiaali töö tervikuna muutnud efektiivsemaks," kinnitas Soon.

31. detsembri 2013 seisuga oli grupi varade maht pea 260 miljonit eurot. Aasta varem oli grupi koondbilanss 307 miljonit eurot. Bilansimahu vähenemine toimus peamiselt ettevõtete hoiuste vähenemise arvelt.

Krediidipank asutas mullu koos AS-iga Cofi uue tütarettevõtte AS-i Krediidipank Finants, mille eesmärk on pakkuda eraisikutele mõistlike tingimustega tagatiseta väikelaenu, mille pangapoolne otsustamine on tavapärasest oluliselt kiirem.

Krediidipanga gruppi kuulub emaettevõttena pank ja tütarettevõtetena AS Krediidipanga Liising, grupi kinnisvaraga tegelev AS Martinoza ning AS Krediidipank Finants. Krediidipank on üks Eesti vanimaid panku, mis pakub kõiki enamlevinud pangateenuseid 11 Eesti linnas, samuti Läti vabariigi pealinnas Riias.