„Kartmata konkurentsi Ryanairiga, astus Hispaania odavlennufirma Eesti jaoks väga olulise sammu ning lennujaamal on Vuelingu tuleku üle väga hea meel. Loodame, et see on see pika ja ilusa koostöö algus," rääkis Tallinna Lennujaama juhatuse liige Erik Sakkov. Siiski sõltub iga uue lennufirma püsima jäämine meie turul teenuse tarbijatest.

„Hispaania on nüüd meile lähedamal kui kunagi varem ning edasine sõltub juba lendajaist, ehk meist endist," lisas Sakkov ning kutsus üles tutvuma Vuelingu võimalustega.  Vueling on Hispaania suurim odavlennufirma, mis alustas 2004. aastal kahe Airbus A320-ga lennates neljal liinil. Tänaseks on Vuelingu lennukipargis 70 Airbusi ning lennatakse rohkem kui 200 sihtkohta Euroopas, Põhja-Aafrikas ja Lähis-Idas. 2012 aastal lendas Vuelinguga 14,8 miljonit reisijat.

Vuelingu põhilennujaamaks on Barcelona-El Prat Airport.   Tallinnasse hakkab Vueling lendama 180 kohalise Airbus 320-ga. Tegemist on hooajalise lennuga 20. juunist kuni 12. septembrini 2014. Lennud Barcelonast väljuvad südaöö paiku teisipäeviti ja reedeti ning Tallinnast kolmapäeva ja laupäeva varahommikutel.