Kalm ja Kern käisid mõlemad Tallinna 37. keskkoolis. Kern oli Kalmist aasta noorem. See ei takistanud neil aga kooli raadiosõlmes kohtumast. "Need, kes tol ajal raadioruumi sattusid olid ikka tegijad," muigab Kalm. Tema sõnul oli Tallinna 37. keskkoolis toona matemaatika-füüsika eriklassid, mistõttu koolis õppisid valdavalt poisid ja tüdrukud, kellele meeldisid reaalained.

Nii ka Kernile. Kern läks Tallinna tehnikaülikooli õppima raadiotehnikat ja alustas ettevõtlusega ehk Starmani loomisega, kaabeltelevisiooniga ajal, kui Eestis tapeti iga päev üks inimene, pommid plahvatasid ja "katuse" maksmine oli pigem reegel kui erand.

"Olen neist aegadest ka Peetriga rääkinud. See oli ikka päris metsik, mis ära tehti. Eriti kaabeltelevisiooni äris lõiguti üksteisel koridorides kaableid läbi ja takistati üldse kõikvõimalikul moel konkurendi tegevust. Kern elas selle kõik üle asutaja ja omanikuna. Ta oli väga asjalik, pragmaatiline inimene, samas päris hea huumorimeelega," iseloomustab EMT juht varalahkunud viie lapse isa.

Jaga
Kommentaarid