Paksude betoonseinte ja -põrandatega ning päevavalgust kartvates ruumides töötab hulk inimesi, kelle igapäevatöö on sorteerida meie käibelolevat sularaha.  

Palju on ruume ja kohti, kuhu kaameraid ei lubatagi. Peamises rahahoidlas on erinevate klientide varad, muuhulgas ka kulda. Ka selles ruumis pilti teha oli kategooriliselt keelatud. Seega las räägivad rohkem fotograaf Andres Puttingu pildid ja videod.Rahaveoks vajalikud turvakohvrid on varustatud tundlike anduritega, mis reageerides erinevatele ohtudele, vallandavad kohvris olevate tindikassettide plahvatuse. Tindikahjustusi saanud raha on kasutuskõlbmatu.

Vaata videost, mis juhtub sularahakohvriga, kui seda lõhkuda üritada:


Fotodel näitab sularahakeskuse direktor Peeter Torim kahjustatud rublasid:

Sularaha transporditakse kauplusest, ATMist autosse spetsiaalsetes kottides või kohvrites. Raha transportimiseks kasutatakse spetsiaalseid soomukautosid kui ka turvaseifidega ja turvakohvritega soomustamata autosid. Rahaveo inkassaatorid on  kohustatud ametiülesande täitmisel kandma ametirelva.

Läbi G4S rahatöötluste käib hinnanguliselt ühes kuus läbi 60% Eestis ringlevast sularahast, mis tähendab, et aastas saab teoreetiliselt 7 korda kogu Eestis ringlev sularaha üle loetud. G4Si poolt teenindatavates sularahaautomaatides ringleva raha käive kasvas mullu 2012 aastaga võrreldes 222 miljoni euro võrra ehk 3,3 %.