Praegune tegevjuht Arvo Saul pani Rakvere linnas Pihlakale aluse 1989. aastal. Ligi neli aastat toodeti kurikuulsaid rasvapirukaid, moosipontšikuid. Siis ehitati Seminari tänavale juba oma hoone – väike kondiitritsehh ja kauplus. Aastad möödusid ja seegi maja jäi väikseks. Siis valmiski Parkali tänaval tänane Pihlaka maja.

Ettevõte on andnud pidevat kasumit ja kasv on olnud järjekindel. Nüüdseks on jõutud 125 töötajani ja töö käib kolmes vahetuses ööpäev läbi seitse päeva nädalas.

„Laieneda ju võiks, raha taha see ei jääks. Võiksime Eestis avada veel kuni viis kaupluskohvikut, aga ei ole inimesi, keda tööle võtta. Meil on peaaegu aasta läbi töökuulutus üleval, aga alles sel aastal tuli kolm inimest, kellel on töö vastu ka huvi,” ütles Arvo Saul.

Edasi lugedes saad teada, mis on muutunud kondiitritoodete müügis ja kui palju Pihlakas palka makstakse.