Olgu öeldud, et nende kümne inimese järjestus artiklis ei tähista seda, millises järjekorras nad Apple’iga liitusid.

10. Gary Martin vastutas raamatupidamise eest
Martin ei uskunud, et Apple’ist asja saab, kuid otsustas siiski firmaga liituda. Ta jäi Apple’isse 1983. aastani ja läks siis Startrucki – ettevõttesse, mis tegeleb kosmoselendudega. Paari järgmise dekaadi jooksul jõudis ta veel paaris firmas finantsasju juhtida, nüüd on ta erainvestor ja istub pilvetehnoloogiat arendava ettevõtte LeoNovuse juhatuses. Finantsdirektorina.

9. Sherry Livingston oli Apple’i esimese tegevjuhi parem käsi
Livingston oli Apple’i esimene sekretär ja saatis korda nii mõndagi. Michael Scott, kes ta palkas, ütles, et Apple’i alguspäevil ajas just tema korda kõik tüütud korralduslikud pisiasjad. Hiljuti sai ta vanaemaks, paraku pole teada, kas ja kus ta praegu töötab.

8. Chris Espinosa töötas Apple’is keskkooli kõrvalt osalise tööajaga
Espinosa läks Apple’isse, kui ta oli 14-aastane. Ja on Apple’is tänase päevani.

7. Michael "Scotty" Scott oli esinene tegevjuht
Tema oli see mees, kes pani kokku meeskonna ja lükkas asjad käima. Scotti tõi Apple’isse tegevjuhiks Mike Markkula, mehe, kes investeeris ettevõttesse 250 000 dollarit ja aitas koostada Apple’i äriplaani.

6. Randy Wiggintoni CV-s on mitmed maailma olulised IT ettevõtted
Wiggintoni ülesandeks oli kirjutada BASIC programm ümber nii, et see sobiks Apple II-le. Hiljem on ta töötanud näiteks eBays, Googles, Chegg’is ja praegu askeldab ta startup ettevõttes Square.

5. Rod Holtil oli väga oluline roll Apple II arendamises
Holt oli esialgu Apple’iga liitumise suhtes väga skeptiline, kuid Job „rääkis ta ära“, nagu mees ise on öelnud. Holt on see mees, kes arendas Apple II jaoks välja toitesüsteemi. Holti sõnul sõi pärast kuut aastat Apple’is uus juhtkond ta firmast välja.

4. Bill Fernandez oli esimene töötaja pärast Steve Jobsi ja Steve Wozniaki
Fernandes kohtus Jobsiga Cupertino keskkoolis, Wozniakiga olid nad aga naabrid. Kui Jobs ja Wozniak Apple’i lõid, oli Fernandez esimene mees, kelle nad palkasid. Ta jäi Apple’isse 1993. aastani. Praegu on tegevjuht startup ettevõttes Omnibotics, mille kohta on öeldud, et see on uus Nest.

3. Mike Markkula oli mees rahakotiga
Markkula investeeris Apple’isse 250 000 dollarit, saades vastutasuks 30 protsenti ettevõttest. Ta aitas Apple’it juhtuda, äriplaani arendada, palkas esimese tegevjuhi ja rääkis Steve Wozniakile augu pähe, et too HP asemel Apple’iga liituks.
Enne seda töötas Markkula Intelis ja sai 30-aastaselt miljonäriks. Summa, mis ta Apple’isse investeeris, oli väiksem kui 10 protsenti tema toonasest varandusest.
Ta jäi Apple’isse 1997. aastani, olles tunnistajaks Jobsi pagendamisele ja naasmisele. Kui Jobs tagasi tuli, Markkula lahkus. Ta on investeerinud mitmetesse idufirmadesse ja annetanud raha Santa Clara ülikoolile.

2. Steve Jobs
Jobs kihutati küll kord Apple’ist minema, kuid naases mõne aja pärast täies hiilguses. Vahepeal juhtis ta Pixarit. Jobs suri 2011. aasta oktoobris.

1. Steve Wozniak
Peaaegu oleks juhtunud, et Wozniak oleks Apple’i asemel valinud HP. Ta tegi siiski õige valiku. Wozniak on siiani Apple’is.