Selgusid Eesti 50 Parimat söögikohta 2014
"Edetabelisse pääses kokku 12 uut söögikohta. Viimased arengud toidumaailmas on toonud kaasa ühe olulise uue nõudmise. Hea söögikoht peab olema ka aktuaalne. Oma koha tabelis loovutanud söögikohad ei läinud küll halvemaks, kuid nende koha võtsid üle aktiivsemad ja atraktiivsemad. Eestis tegeleb toitlustusega umbes 1300 ettevõtet. See on väga suur arv ning konkurents on tihe," kommenteerib tabeli koostaja, programmi Eesti maitsed juht Aivar Hanson.
Eesti 50 parimat restorani on välja valitud söögikohtade võtmetöötajate häälte alusel. Nüüd aga asub tööle rahvusvaheline žürii, kes hindab söögikohti külastuskogemuse põhjal ning sügisel saab sellest nimekirjast edetabel.
Selle aasta parimad restoranid tähestikulises järjekorras:
Aed
Alexander
Antonius
Cafe Lyon Uus!
Chedi
Cru
Diip Uus!
Dominic
Fellin Uus!
Gianni
GMP Pühajärve
Hapsal Dietrich Uus!
Horisont
Kaheksa Jalga
Kolm Sibulat
Kuninga Uus!
La Bottega
La Dolce Vita
Leib Resto & Aed
Lusikas Uus!
Meat Market
MEKK
MerMer
Moon
Mr Jakob Uus!
Neh
Neikid
Nero
Nevskij Uus!
Noa Uus!
Ö
OKO
Ööbiku talu Uus!
Platz
Põhjaka
Polpo
Ribe
Ruhe Uus!
Salt
Sesoon
Sfäär
Supelsaksad
Tammuri
Tchaikovsky
Till ja Kummel
Truffe
Villa Mary Uus!
Wicca
Hea lugeja, milline on sinu lemmikrestoran või -pubi? Või vääriks seda tunnustust hoopis mõni söökla või burgerikiosk? Millised kohad paigutaksid top50-sse sina? Anna teada kommentaariumis või kirjuta aadressil rahvahaal@delfi.ee !