Hillary Clintoni uusim raamat ei ole veel valmis, kuid ta on avansi juba kätte saanud. Selleks oli 14 miljonit dollarit, kirjutab Celebrity Networth. Raamatus ei plaani ta rääkida oma 2008. aasta untsu läinud valimiskampaaniast ega ka 18 aasta tagusest Monica Lewinsky afäärist. Ta keskendub Ameerika rollile tänapäeva riikidevahelises diplomaatias. Ta arutleb tõenäoliselt Lähis-Ida sündmuste üle, suhete üle Hiinaga. Lisaks puudutab see raamat tõenäoliselt ka Moammar Gadafi ja Osama Bin Ladeni teemat. Tõenäoliselt on raamatu ilmumine üheks osaks 2016. aasta presidendivalimiste rallis.

Hillary Clinton on ühe elulooraamatu juba kirjutanud. Tema „Living History" tõi talle 8 miljonit dollarit. Maailmarekord on aga Hillary abikaasa Bill Clintoni käes, kelle „My Life" tõi talle avansina sisse 15 miljonit. Raamatut müüdi 2,5 miljonit eksemplari ning sellelt teenis mees veel 15 miljonit dollarit lisaks.

Muide, jutud käivad, et ka Monica Lewinskyl on soolas 12-miljonilise avansiga leping memuaaride avaldamiseks. Ka Barac Obama elulooraamat ei ole enam kaugel.

Siin aga 15 elulooraamatut, mille peategelased on saanud kõige suurema avansi. Eks see tähenda seda, et nende müügiedusse on sedavõrd suur usk. Summad on dollarites.

15. Sarah Silverman - "Going Rogue" - 2,5 miljonit

14. Lena Dunham - raamat pole ilmunud - 3,7 miljonit

13. Amanda Knox - "Waiting to be Heard" - 4 miljonit

12. Tiny Fey - "Bossypants" - 6 miljonit

11. Tom Wolfe - "Back to Blood" - 7 miljonit

10. Jerry Seinfeld - "Seinlanguage" - 7 miljonit

9. George W. Bush - "Decision Points" - 7 miljonit

8. Jack Welch - "Straight From The Gut" - 7,1 miljonit

7. Keith Richards - "Life" - 7,7 miljonit

6. JK Rowling - "The Casual Vacancy" - 8 miljonit

5. Hillary Clinton - "Living History" - 8 miljonit

4. Alan Greenspan - "The Age of Turbulence" - 8,5 miljonit

3. Paavst Johannes Paulus II - "In My Own Words" - 8,75 miljonit

2. Hillary Clinton - raamat ei ole ilmunud - 14 miljonit

1. Bill Clinton - "My Life" - 15 miljonit

Savisaare saadud summa dollarites oleks umbes 240 000. Kui see nüüd kuueks jagada, siis teeb see ühe raamatu peale 40 000 dollarit. Bill Clinton on 375 korda kõvem tegija.