Mainori kontserni konsolideeritud käive oli 2013. aastal 15,2 miljonit eurot, mis on võrreldes eelmise aastaga 18,5 % suurem, brutokasum 4,6 miljonit eurot, mis kasvas aastaga 19%.

"Ettevõte on maksnud dividende välja iga aasta vähemalt 10% rohkem kui eelmisel aastal ja nii järjest 16 aastat, olenemata kriisidest ja masudest," kommenteeris Mainor AS-i nõukogu esimees Ülo Pärnits.

Olulisematest tegevustest möödunud majandusaastal omandas tütarfirma Mainor Ülemiste kolm kinnistut Tallinnas: Suur-Sõjamäe 8a, Suur-Sõjamäe 16 ja Suur-Sõjamäe 10a. Tütarfirma Dvigatel Energeetika AS investeeris trafoalajaamadesse ja magistraalkaablite ehitamiseks 532 tuhat eurot. Kokku investeeriti 2013. aastal Mainori kontsernis 6,4 miljonit eurot.

Mainori põhitegevuseks on Ülemiste City - Targa Linna arendamine, 19 gruppi kuuluva ettevõtete tegevuse strateegiline juhtimine, AS Erahariduskeskus (Eesti Ettevõtluskõrgkool Mainor) hariduskontserni juhtimine, tuuleenergeetika arendamine ning kinnisvara haldamine oma kinnistutel. Mainori tütar- ja sidusettevõtted tegutsevad lisaks ka puidu, metalli ja energeetika alal ning annavad tänaseks tööd kokku ligikaudu 420 inimesele.