„Tegin Prismas konto. Ühel hetkel teatas süsteem, et mu konto on kustutatud. Asja uurides tuli välja, et kuna poole aasta jooksul ei teinud ühtegi ostu, mille summa oleks ületanud 50 eurot, siis kustutati konto maha. Esimest korda nägin, et konto kustutatakse poe poolt. Mälestuseks postkastis e-mailid, mis teatasid et mul on antud kuul soodustust 0%."

„Tankisin hoolsalt ClubOne kaardiga pea aasta aega, et koguda punkte reisi jaoks, kui siis laevapileteid tegema hakkasin, selgus, et punkte sealt ei kogunenudki, ma olevat liitrilt kütuselt sendi võitnud."

„Olen pettunud Humana kliendikaardis. Kaart ise on kallis - 3 eurot, allahindlust saab täishinna puhul. Aga ostsin ühe suurema täishinnaga asja ja lisaks siis kliendikaardi. Ei käi neis kauplustes eriti tihti ja rohkem täishinnaga oste pole olnud, aga üleeile olid soodushindade päeval korralikud plastikaatkotid müügis, täishinnaga. Tahtsin saada kliendikaardi allahindlust, aga ei saanud, kuna oli allahindluspäevade aeg. Müüja ütles, kui olukord ei meeldi, ärge ostke. Ostsin siiski. Aru ei saa, miks allhindluspäevadel täishinnaga kaupadele kliendikaart ei kehti."