Soodsate hindadega saab osta nii mainekate brändide riideid ja aksessuaare kui laste- ja kodukaupasid nii Tallinna kui Tartu Kaubamajas.

Näiteks ilumaailmas on kõik moeehted 30 protsenti alla hinnatud. Kodumaailmast aga leiab Kenzo tooted ning valiku Desiguali froteerätikuid ja köögitekstiili 40 protsenti ning valiku Joopi froteerätikuid ja valiku Bugatti tooteid 30 protsenti soodsamalt.

Lastemaailmas on alla hinnatud valik laste pesu ja Tom Tailori rõivad 40 protsendi ning Desiguali rõivad, Silvian Heachi rõivad, Pepe Jeansi rõivad, Ecco jalatsite valik ja valik Clarksi jalatseid 30 protsendi võrra.

Meestemaailmas on Michael Korsi, Lagerfeldi, Guess Jeansi, Dieseli, Pepe Jeansi, G.Star Raw’, Tommy Hilfigeri, Bugatti, Hugo by Hugo Bossi rõivad 40 protsenti soodsamad, nagu ka valik meeste pesu ning Calvin Kleini, Ralph Laureni ja Tommy Hilfigeri jalatsid.

Naiste kingamaailmas on Friis & Co tooted 50 protsenti, Calvin Klein, Michael Kors, DKNY, Red Valentino, Marc Jacobs, Furla, Ralph Lauren, Ecco, Pepe Jeans, Tommy Hilfiger, Diesel, Ted Baker, Guess ja Emu omad aga 40 protsenti tavalisest madalama hinnaga.

Naistemaailmast leiab Madonna ja Silvian Heachi tooted 50 protsenti, valiku Gerry Weberi, Michael Korsi, Ivo Nikkolo, Sinequanone’i, Marciano, By Malene Birgeri ja Hugo tooteid 40 protsenti ning valiku ülerõivaid ja valiku päevitusriideid 30 protsenti soodsamalt.

Vaata teisi Kaubamaja pakkumisi zave.ee-st.

Vaata Eesti suurimate kaupluste parimaid pakkumisi zave.ee-st.