OEG sisenes Poola turule kontserni aktiivsel laienemisperioodil 2007. aasta aprillis ning sama aasta sügisel noteerisid nad OEG aktsiad ka Varssavi börsil. Neid märgati koheselt ja tegevus sai ka kiire tunnustuse osaliseks - nimelt pärjati OEG-d Poola ärieliidi poolt 2007. aasta parima uue tulija tiitliga.

„Kahtlemata on Poola puhul tegemist suure riigiga ehk ettevõtja vaatenurgast suure turuga. Konkreetselt meie valdkonnas on Poola turg ülimalt reguleeritud, seadused on karmid, tegevuslitsentse on piiratud kogus ja hasartmängumaks väga kõrge. Lühidalt kokkuvõttes läheb OEG-l Poolas siiski päris hästi. Opereerime siin Poola kõige esinduslikumat ja suurimat kasiinot, mis asub Varssavi Hiltoni hotelliga samas hoones," ütles Olympic Entertainment Group AS tegevjuht Madis Jääger.

Olympic on noteeritud ka Varssavi börsil. Sinna mindi kohe pärast Poolas äritegevuse alustamist.

„Varssavi börsil noteerimise otsus sündis omal ajal ajendatuna ühelt poolt teadmisest, et oleme värskelt Poolas äriliselt kanda kinnitanud ja teisalt seetõttu, et muuta OEG aktsia kättesaadavamaks Poola suurtele pensionifondidele ning neile rahvusvahelistele fondidele, kes Balti börsidel ise positsioone ei võta. Kuigi Poola pensionifondidest ei ole saanud OEG suuraktsionäre, on toonane otsus meile aktsia usaldusväärsuse ja kättesaadavuse poolest kindlasti kasulik olnud," rääkis Jääger.

Eelmisel aastal suutis OEG võrreldes aasta varasemaga oluliselt kasvatada Poola operatsioonide efektiivsust, mille tulemusena kasvas võrreldava käibe juures (27 miljoni eurot) Poola operatsioonide tegevuskasum 4.5 miljoni euroni, mis on varasema aastaga võrreldes 73% kasvu.

Selline näeb välja Olympic Casino Sunrise Poolas, Varssavis: