Koduturule müüdi aasta varasemaga võrreldes ligi kuue protsendi võrra vähem toodangut ja kasvu vedas eksport. Olulisematest sihtturgudest suurenes müük Soome, samas kui ülejäänud peamiste partneritega oli kaubavahetus languses, edastab majandus- ja kommunikatsiooniministeerium.

Kaubagruppidest tõusis veidi meesterõivaste eksport ja langes naisterõivaste oma. Aasta varem tugevalt langenud töörõivaste eksport on samuti stabiliseerunud ning kasvas mullu isegi mõni protsent.

Rõivatööstuses tõusis 2013. aastal palk töötleva tööstuse sektorite seas kõige kiiremini, enam kui 10 protsenti. Sellest hoolimata jäi palgatase teistest sektoritest madalamaks, moodustades vaid 57 protsenti Eesti keskmisest.

Eesti Konjunktuuriinstituudi küsitletud rõivatööstuse ettevõtete hinnangud olid 2014.aasta kevadel lähi-tuleviku suhtes mõnevõrra negatiivsemad kui aasta varem. Kolmandik küsitletutest ootas järgnevatel kuudel toodangumahu langust. Seejuures enam kui pooled ettevõtted tõid peamise kasvu piirava tegurina välja vähest nõudlust ning ligi veerandil oli probleemiks tööjõupuudus.