Nii on ka praegu jooksev sari "Ameeriklased". Siiani oli väga heal ajal, nüüd aga pandi poole hooaja pealt ühtäkki öisele ajale 00.50. No öelge, kas see ei ole sigadus? Tööl käiv inimene enamikel juhtudel sätib sel ajal end juba magama. Samal ajal sätiti sarja asemele "Võimalik vaid Venemaal" kordused.

Kas tõesti on kordussaated tähtsamad?

Asi poleks aga hull, kui TV3 peaks kinni etteantud saatekavast ja kellaaegadest. Ainuke täpselt algav saade on "Seitsmesed uudised" - täpselt nagu nõukaajal uudistesaade "Vremja". Kõikide teiste saadete algusajad venivad tavaliselt 2-8 minutit üle väljakuulutatu. See ajab tõesti vihale. Ja kuulu järgi ei ole mina ainuke.

Kui on vaja näidata reklaame, siis OK, aga pangu siis kava ka vastavalt õigete kellaaegadega. Mingi aasta tagasi suhtlesin TV3ga e-kirja teel ja sain sealt pärast nädalast ootamist vastuse umbes nii, et nii peabki olema ja nemad midagi ei muuda. Soovitasid lindistada.

Mis sellest on aga kasu, kui digiajasti box’id ja EPG’ d järgivad täpselt seda programmi mis EPG’s kirjas. Vanasti sai veel videomakil ise alguse ja lõpu kellaaegasid sättida. Kuhu jäi kunagi digibox’de ilmumisega lubatud signaal telejaamast, et nüüd on algus ja nüüd on lõpp?

Muide, eilne (esmaspäevane) "Ameeriklased" algas 19minutilise hilinemisega ja samapalju jäi nüüd nägemata. Ja tänane "Kupli all" algas 3 minutit hiljem.

Ja neid sarju ei ole TV3 Plays!

Kommenteerib TV3-e turundusjuht Merle Viirmaa:

"Pean kahjuks ütlema, et sarja ei saatnud piisav vaatajahuvi, et seda nii
magusas ajatsoonis hoida," põhjendab Viirmaa. TV3-e andmetel näitavad ka selle nädala vaatajaandmed muudatuse põhjendatust. Telekanal ei saa ka vastu tulla vaatajate soovile sarja internetis TV3Play-st vaadata, sest "Ameeriklaste" internetis edastamise õiguseid neil pole.