Kutse tulla õppima EBSi said kolme parima õpilasfirma esindajad. Sel aastal pälvis kolmanda koha õpilasfirma Grades of Glory Rootsist, mis pakub õpiabiteenust noortele. Teise koha vääriliseks tunnistati õpilasfirma ACE Suurbritanniast, mis toodab kleepuvat materjali, mille abil on võimalik erinevaid asju üksteise külge kinnitada. Esikoha viib koju Islandi õpilasfirma E14-Magma, mis toodab jahtunud laavast valmistatud suveniirklaase. 

Tänavu tegutseb Eestis 85 põhikoolis, gümnaasiumis ja kutseõppeasutuses rohkem kui 200 õpilasfirmat, millel on kokku ligi 1000 liiget.

Auhindu üle andes tunnustas ja õnnitles  EBSi rektor Arno Almann kõiki võistlusel osalenuid ja rõhutas, et  „Euroopa riikide noorte ettevõtjate säravad ideed ja suur positiivne energia sisendavad usku Euroopa äri- ja ettevõtluse kindlasse tulevikku."

EBSi rektor Almanni sõnul peab iga ülikool arvestama sellega, et tänane tööjõuturg on rahvusvaheline, mis tähendab seda, et ka ettevalmistus selleks peab olema vastav. "Korraldame oma õppetööd valdavalt inglise keeles ja teeme parima kvaliteedi nimel koostööd üle 70 partneriga üle maailma." 2011. aasta sügisel avas EBS esimese välisülikoolina oma filiaali Soomes. 

Viimase vilistlasuuringu andmetel töötab ligi 50 protsenti EBSi vilistlastest rahvusvahelises eraettevõttes. „Läbi rahvusvahelise õpikeskkonna loomegi ekspordisuutlikke ettevõtteid, ettevõtjaid ja juhte," lisas Almann.