Lugeja soovis 8. juulil osta okidoki.ee portaalis kasutajalt Karel22 kuulutuse kaudu neli kuupmeetrit mulda koos transpordiga. Telefoni teel nõudis Karel22 kasutaja taga peituv Märtman Kinnisvara OÜ enda arvele 50 euro suurust ettemaksu, mille lugeja ka üle kandis. Transport lepiti kokku järgmise päeva, 9. juuli õhtuks. Kokkulepitud ajal ei võtnud müüja aga telefoni vastu. Kui Karel22 ehk Margus Karel lõpuks vastutelefonile vastas, ütles ta, et oli midagi sassi ajanud, sest oli veendunud, et kokku lepiti hoopis 10. juuli õhtuks. Kompromissina pakkus ta välja transpordi 10. juuli hommikul kella üheksaks.

Mida aga ei saabunud, on muld. Lugeja hakkas müüjale helistama umbes kell 9.40, kuid kõnesid enam vastu ei võetud. Elukaaslase numbri pealt helistades võeti lõpuks toru, ent tuttavat häält kuuldes katkestati kõne kohe. Nutikas lugeja lasi enda sõbrannal helistada nüüdseks juba kolmanda numbri pealt, Margus Karel võttis toru. Täpsustuseks: salapärane Margus Karel on vaid nime muutnud pettur Tiit Kääpa, uue nimega Tiit Märtman. Pettur väitis, et on raha autojuhi kätte andnud ega saa enam teda kätte. Kui lugeja sõbranna ähvardas politseisse avalduse tegemisega, lubas Margus Karel ehk Tiit Märtman ehk Tiit Kääpa kõik korda ajada.

Hiljem helistades ei saadud petturit enam kätte. Lugeja avastas liiga hilja, et Märtman Kinnisvara kohta on internetis pettusehoiatused. Ta tegi avalduse ka Okidoki.ee-le, kes lubas kasutaja pettuse kahtluse tõttu blokeerida ning vajadusel kõik andmed politseile edastada.

Lugu pole aga veel lõppenud: täna sai lugeja Tiidu uuesti kätte. Kuuldes, et politseisse on avaldus esitatud, hakkas pettur ähvardama ning lõpuks viskas toru üldse ära. Tema sõnade järgi võib lugeja vaid unistada oma raha tagasi saamisest.

Lugeja sõnul petavadki Tiit ja Teet niimoodi inimesi, müües mulda, killustikku, tänavakive ja muud kaupa. Raha nõutakse ette, kuid kaupa ei tooda ja hiljem kõnedele ei vastata.

Vaata ka Reporteri klassikaks saanud videot vendade eelmistest tegemistest: