Eestlaste loodud teenus Insly on pilvepõhine töövahend kindlustusemüüjate jaoks, kes saavad suuri investeeringuid tegemata lahenduse abil kindlustusteenuse müüki hallata algusest lõpuni otse veebist, teatas ettevõte.

Teenusel on praegu kuues riigis üle 60 kasutaja, kes teevad selle abil miljoneid tehinguid.

Rossari hinnangul annab Euroopa parima kiirendi poolt 10 parima finantstehnoloogia ettevõtte hulka valimine väga palju usalduskrediiti kõikide vajalike uste avamiseks.

Kõikide programmi pääsenud idufirmade käsutuses on mentorid, kes konsulteerivad ettevõtete eestvedajaid kolme kuu jooksul erinevatel teemadel nagu turundus, toode, juriidika ja finantseerimine. Lisaks 15 000-eurosele algsele rahasüstile saavad väljavalitud ettevõtted tasuta bürooruumid Rainmaking Lofti start-up'ide keskuses ja enam kui 450 000 euro eest tasuta teenuseid või tooteid oma äri arendamiseks.

Programmiga alustatakse augustis ja see kulmineerub veel sel aastal korraldatava demopäevaga, kus kõik tiimid saavad tutvustada oma ideed enam kui 200 investorile.

Startupbootcampi FinTech programmi tegevjuhi Nektarios Lioliose sõnul kestis esimese vastuvõturingi hindamisprotsess umbes viis kuud. Selle käigus kohtuti enam kui 435 start-up'iga, külastati finantskeskusi neljal kontinendil ja peeti 18 üritust, et selgitada välja need kümme, kellele esimesena võimalus antakse.

Startupbootcampi andmetel on väljavalitud kümme tiimi investeeringutena kaasanud kokku juba 6 miljonit eurot, kusjuures 70 protsenti neist on välja valitud firmadest toodavad ka juba tulu.

Startupbootcampi finantstehnoloogia ärikiirendi kuulutati välja veebruaris ning seda toetavad mitu suurt kaubamärki – muuhulgas finantsteenuste pakkujad Lloyds ja Rabobank, makseteoperaator MasterCard ja SBT Venture Capital.