Sügisese väetamise puhul tuleb silmas pidada, et väetis sisaldaks minimaalselt lämmastikku. Suure lämmastikusisalduse puhul saab taim vale signaali ja hakkab hoogsalt kasvama. Vastu öökülmade ja talve tulekut on see aga taimedele kahjulik, sest see teeb nad külmaõrnaks ja uued võrsed langevad pakase ohvriks.

Baltic Agro muru sügisväetis aitab murul püsida kaunilt roheline ja vastu pidada talvekülmadele, jääda murul terveks ning olla valmis kevadiseks tärkamiseks. Graanulit tuleb külvata graanulid ühtlaselt kuivale murule augustist kuni oktoobrini. Kastmine ja vihm kiirendab väetise mõju. Neljast kilogrammist piisab 200 ruutmeetrile.

Baltic Agro sügisväetis aiale ja murule muudab aiataimed ja muru talvekülmadele ning haigustele vastupidavaks. Sügisväetises sisalduv fosfor ja kaalium on olulised taimede heaks talvitumiseks, võrsete puitumiseks, seemnete idanemiseks, õite ja viljade moodustamiseks ning järgmise aasta kasvuks ettevalmistumiseks.Aiataimi väetatakse juulis kuni oktoobris, muru augustis kuni oktoobris. Väetamisel külvatakse graanulid ühtlaselt kuivale pinnasele. Kastmine kiirendab väetise mõju.

Biolani istutus- ja sügisväetis on orgaaniline, looduslik eriväetis mitmeaastaste aiataimede sügisväetamiseks. Istutus- ja sügisväetis sisaldab sobival orgaanilisel kujul fosfort ning rohkelt kaaliumi ja mikroelemente. Väetist antakse dekoratiivtaimedele augustis kuni septembris ning viljapuudele ja marjapõõsastele kohe peale saagi koristamist. Väetisegraanulid võib näiteks rehaga kergelt mulda kobestada. Kui pinnas on kuiv, kiirendab kastmine väetisegraanulite lahustumist.

Maasikaid, vaarikaid ja teisi marjapõõsaid tuleks väetada kohe pärast saaki. Kekkilä marjaväetis (kuus kilogrammi maksab 12,60 eurot, kahe ostmisel saab kolmanda tasuta) on marjapõõsaste ja viljapuude väetamiseks mõeldud, ohtralt kaaliumi ja fosforit sisaldav kompaktne eriväetis. Sobib ka enamiku püsikute ehk mitmeaastaste lillede väetamiseks.
Marjaväetise toitainesisaldus tagab ohtra õitsemise ja proportsionaalse kasvu: taimed suunavad oma jõu õite ja viljade moodustamisele, mitte liigsete varte kasvatamisele. Taimed õitsevad ohtralt ja saak tuleb suurem. Puuviljad ja marjad on parema maitsega, sest marjaväetis soodustab vitamiinide ja aroomiainete moodustumist.

Väetada tuleb ka okaspuid. Baltic Agro okaspuuväetis sobib kuuse, elupuu, nulu, männi, kadaka, jugapuu, küpressi, lehise, tsuuga ja teiste okaspuude väetamiseks. Võib kasutada ka pukspuu, astelpõõsa ja teiste igihaljaste taimede ning metsamarjade taimetoitainetega varustamiseks. Kahest kilogrammist piisab saja ruutmeetri tarbeks. Väetamisel külvatakse graanulid ühtlaselt kuivale pinnasele. Kastmine kiirendab väetise mõju.

Vaata kõiki Hansaplanti pakkumisi zave.ee-st.

Vaata teisi aiakaupade pakkumisi zave.ee-st.

Vaata Eesti suurimate kaupluste parimaid pakkumisi zave.ee-st.