Pealtnägija vahendas, et majandusaasta aruandeid vaadates ilmneb, et Saharov ei teeni parklate pealt mitte midagi. Tema sõnul läheb kogu parklate kaudu liikuv raha Tallinna linnale. "Mul ei ole vajadust seda raha teenida," väidab Saharov. Ta märgib, et on oma suure puidutööstuse Venemaal välja rentinud ja saab sealt äraelamiseks piisavalt vahendeid.

Kui suured on need summad, mis Saharov parklaärist mustalt teenib, on pea võimatu täpselt arvutada. Tema mitu konkurenti väitsid "Pealtnägijale", et parklate kasumid on kokku kuivanud ja ühe keskmise suurusega parkla pealt võib mustalt teenida 1000-2000 eurot kuus. Kui eelmisel aastal oli Saharovil üheksa ja praegu seitse parklat, siis lihtne arvutus näitab, et räpane jackpot nii suure keti pealt võib olla muljetavaldav: üle 10 000 euro kuus.

Seda, et need summad on ilmselt suured, kinnitab ka fakt, et Saharovi ja tema naise Harjumaal Jõelähtme vallas Kaberneemes ning merest vaid ligi 70 meetri kaugusel asuv nelja magamistoaga maja on 550 000 euroga kinnisvaraportaalis KV.ee alates tänavu jaanuarist müügis.

Selles 2007. aastal valminud majas on kuulutuse järgi kogupinda 280 m² ning krunt on 2 247 m² suur. Majas on kolm korrust ja kokku kuus tuba. Lisaks on loomulikult kõigile mugavustele olemas ka piljardisaal, kaminasaal, sauna eesruum, pesuruum, saun, majapidamisruum ning kaasa pakutakse ka eritellimusel tehtud mööblit Saksmaalt.

Maja kuulub kinnisturaamatu järgi tänavu juunikuust alates Saharovi naisele Svetlana Moiseenkole. Enne seda olid Saharov ja Moiseenko alates 2011. aastast mõlemad maja omanikud.