Forum One’i organisaatorid teatasid, et leping näitlejaga on juba allkirjastatud. Praeguste plaanide järgi veedab Hollywoodi märulikangelane Leedus mitu päeva. Külaskäigu detailid on veel täpsustamisel ja neid hoitakse saladuses, kirjutab Leedu Delfi.

„Konverentsini on jäänud vähem kui kaks kuud, ja me saame lõpuks ametlikult teada anda selle aasta erikülalisest, kelleks on sihikindluse sümbol kogu maailmas - Jean Claude Van Damme. Pole mingit kahtlust, et tema elu ja karjääri ajalugu lisab meie üritusele värvi,“ ütles üks foorumi organisaatoritest Darius Yonauskas.

Konverentsile saabub üle 5000 osaleja kaheksast Euroopa riigist.

Kutsuda Forum One’i erikülalisena kuulsaid ja eredaid isiksusi, kelle saavutused innustavad ka teisi kõrguste poole pürgima, on üks konverentsi eesmärkidest. Organisaatorid tunnistavad, et pole aga sugugi lihtne suure kaliibriga staare Leetu meelitada. Sellest on saanud tegijate jaoks omamoodi väljakutse – õnnestub, ei õnnestu? Tundub, et seni on õnnestunud – aasta tagasi meelitasid leedukad kohale Virgin Groupi omaniku Richard Bransoni.

Lisaks Van Dammele tuleb kolmepäevasele konverentsile esinema 15 rahvusvahelise ärimaailma eksperti ja arvamusliidrit, kellega peetakse maha diskussioon intrigeerival teemal – kuidas teha end tänapäeva ärimaailmas asendamatuks?