Uus koduleht - www.iizi.ee- on üleval ja valmis kasutajatele, nüüd lisaks eesti keelele ka vene keeles.

Ostuprotsess on senisest oluliselt kiirem ja lühem. Kasutajatelt ei küsita mitte midagi üleliigset ja enamkasutatavad andmed saab aja säästmiseks süsteemi meelde jätta. Hindadega samale lehele on lisatud kindlustuskaitse parameetrid, et klient saaks kiirelt välja selgitada endale sobiva hinnaga kindlustuskaitse. Pärast ostu eest tasumist saab välja printida ka kindlustuspoliisi.

Kohustusliku liikluskindlustuse sõlmimise protsess on nüüd lihsam - kindlustusseltside hinnavõrdlus tuuakse kasutajale vaid sõiduki registrinumbri sisestamise alusel. Kindlustuspoliisi sõlmimiseks ei ole vaja enamat, kui lisada juurde kindlustusvõtja andmed.

Reisikindlustuse ostjate elu on lihtsaks tehtud võimalusega meelde jätta reisile minejate andmed. Kindlustusandjate valik on reiskindlustuses rikkalik, lisaks Eestis tegutsevatele seltsidele on valikus AIG ja Bupa Global.

Kasko kindlustus ei piirdu ainult tavasõidukitega, nimekirjas on kõik sõiduki liigid alustades mootorratastest ja lõpetades bussidega. Klient saab juurde valida täiendava omavastutuse kaitse, mille valimisel pääseb ta ka omavastutuse summa maksmisest.

„Kasutajate huvi võrrelda hindu on väga suur. Inimestele on oluline, et nad saaksid antud raha eest parima kaitse. Selle aasta jooksul on näiteks meie kodulehel tehtud ainuüksi ca 170 000 hinnavõrdlust. Meie jaoks on oluline, et kasutajatel oleks kiire ja lihtne oma info kätte saada,” kommenteeris IIZI Kindlustusmaakleri internetimüügijuht Indrek Sooneste, lisades, et  töö süsteemide paremaks muutmise kallal käib edasi.