"Tarbijad on muutunud teadlikumaks - üha enam välditakse kunstlikke aineid ja kemikaale, mis kahjustavad nii tervist kui ka keskkonda," rääkis Timotei juuksetoodete kategooria juht Marit Soha. Soha sõnul on juustehoolduses iseäranis olulised õlid, mis on kõige efektiivsemad omavahel kombineerituna. Nii on ka Timotei Precious Oils sarja šampooni ja palsami koostises segu jasmiiniekstraktist ja argaania- ning mandliõlis.

„Nii nagu nahk, vananevad teadupärast ka juuksed, mis vajavad seetõttu vastavat hooldust. Antioksüdantide rikkuse tõttu aeglustavad õlid vananemisprotsesse, mistõttu tasub juuksehooldustoodete valikul õlisisaldust kindlasti silmas pidada," lisas Soha. Timotei Precious Oils sarja üks koostisosa on argaaniaõli, mis on maailma üks kallemaid ja haruldasemaid. Selle olulisim omadus on E-vitamiini ning rasvhapete rohkus. Asendamatud rasvhapped hoiavad aga ära juuste kuivamise ja elastsuse kadumise, mis põhjustab sageli juuste kehva välimust. 

Mandliõli sisaldab rikkalikult proteiine ja vitamiine A, B ja E, mis on asendamatud kuivade ja tuhmide juuste hoolduses. Mandliõli seguneb kergesti teiste ainetega ja parima tulemuse saamiseks soovitatakse seda kombineerida kõrgelt kontsentreeritud jasmiiniekstraktiga.

"Jasmiiniekstrakt on meeldiva aroomiga, stimuleerib vereringet ning ergutab seeläbi juuksekasvu. Šampooni koostises aitab see vältida ka sügelustunnet, mille üle paljud kuivade juustega naised kurdavad," selgitas Soha.

Timotei Precious Oils sari ei sisalda parabeene, mis on enimkastutatud säilitusaine kosmeetikatoodetes.

„Ehkki parabeenid on ohutud, on tarbijad muutunud nende suhtes umbusklikuks. Seetõttu on Timotei parabeenid kõikidest oma toodetest eemaldanud ja kasutab alternatiivseid säilitussüsteeme," kinnitas Marit Soha.