Honky Tonk on ameerika stiilis söögikoht, mis esitles 1 100 naela (1396 eurot) maksvat burgerit. Maailmarekordeid kaardistav Record Setter kinnitas selle kui maaimarekordi.

Kokk Chris Large valmistas burgeri Kobe veiselihast (Jaapani waguy tõugu veiste liha) ja Uus-Meremaa hirvelihast, mille ta maitsestas suitsutatud Himaalaja soolaga. Burgeri keskel on musta trühvli Brie mis kuumutamisel sulab. Samuti kuuluvad komplekti Iraani safranis pošeeritud homaar ja vahtrasiirupiga kaetud peekon, koos Beluga kaaviari ja Hickory puu suitsuga suitsutatud pardimunaga, mis on lehtkullaga kaetud. Ka kuklit katab lehtkuld. Burgerit maitsestatakse Jaapani matcha ja majoneesiga. Nagu sellest veel vähe oleks, lisas kokk mango ja šampanja kastme ning riivitud valget trühvlit.

„Pärast selle meistriteose jaoks parimate võimalike komponentide leidmist, saab võitjal olema kindlasti meeldejääv söömaaeg," ütles Chris Large.

Söögikoht on partner sooduskupongide müügiga tegeleva veebilehega, mis tähistab viie miljoni söögi- ja joogivautšeri müümist. Üks inimene saab selle raames burgerit tasuta proovida.

Kuigi see on kõige kallim hamburger Record Setteri arvestuse kohaselt, on Guinnessi rekordite raamatus sissekanne, mis selle üle trumpab. 2000. aastal pakuti Oregonis hamburgerit 5000 dollari (3956 euro) eest.

Vaata burgeri fotot SIIT.